Въпроси

Често ни задават въпроси, на които е трудно да се даде еднозначен отговор и зависи от ситуацията на всеки от нас. Тук представяме отговорите на често задавани въпроси във връзка с включването и работата в групата на "След развода". Отговорите на някои от тях могат да бъдат следните:

Въпрос: Как да се включа?
Отговор: Достатъчно е да ни пишете на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., да посочите датата на провеждане на групата в която бихте искали да се включите и при желание, да напишете няколко думи за себе си. За допълнителна информация може да ползвате формата ТУК или да се обадите на телефон: +359 897 228 487. От вас се очаква да сте пълнолетен и да приемате нормите и правилата на групата.

 

Въпрос: Мога ли да се включа с партньор?
Отговор: Да, при положение, че и двамата сте съгласни.

 

Въпрос: Колко време продължава?
Отговор: Продължителността на една групова сесия е два часа. Всеки член самостоятелно решава колко дълго да е част от срещите и работата на групата. Нейната задача е взаимопомощ и консултиране на хора преминаващи или преминали през раздяла или загуба на партньор, което е индивидуално преживяване и не може да се поставят времеви рамки за работа.

 

Въпрос: В кой момент мога да се запиша?
Отговор: Когато човек се почувства готов за това, до момента в който прецени, че може да продължи уверено по пътя си. Групата е с отворен характер, което означава че по всяко време сме
отворени да посрещнем нови членове.

 

Въпрос: С какво ме ангажира?
Отговор: Спазването на груповите норми и условието за конфиденциалност!